logo
dolar35 euro36
Evimizde Yaptığımız
Evimizde Yaptığımız

Ha-mile kadınları ve bebek sahibi insanları uyaran ve dikkat etmeleri gereken noktaları anlatan Prof. Topuz, bulaşık deterjanından, halıların temizliğine kadar çevremizdeki bir çok etmenin k-an-sere neden olabileceğini belirtti. Bakın Topuz hangi uyarılarda bulundu..

İNSANLIK MÜCADELESİ Mücadelesinin halkı ka-n-serden korumak olduğunu, tedavinin sonra geldiğini, söyleyen Prof. Topuz, “Yediğimiz gıdalar, kullandığımız eşyalar ka-n-ser olmamıza neden olabilir. Etrafımız hastalık yapıcılarla dolu. Ka-n-ser de dalga dalga geliyor. 2020 yılında 20 milyon insan ka-n-sere yakalanacak. Ama kendimizi korursak bunu 15 milyona indirebiliriz. O yüzden gözümüzü açalım. Bu iş çocukluktan başlıyor. Çocuklarımıza bu terbiyeyi vermek zorundayız. Ailedeki çocuk annesini taklit eder. Anne ne yiyorsa çocuk da onu yer” dedi.

EKONOMİYİ KURTARIN Bir insanın ka-n-ser olması durumunda devlete ve millete verdiği zararın milyarlarca dolar olduğunu vurgulayan Prof. Topuz, “Anlattıklarımı uygulayıp sağlığınızı korursanız, Türkiye’nin ekonomisine de katkı koyarsınız” dedi. İşte Prof. Dr. Erkan Topuz’un açıklamaları: Evde, sokak ayakkabılarıyla dolaşılmamalı Eğer evde ayakkabı ile geziyorsak dışarıdan geldiğimiz ayakkabıları çıkartıp başka bir ayakkabı giymeliyiz. Çünkü dışarıda giydiğimiz ayakkabı ile eve soktuğumuz pestisitler ka-n-serin en önemli sebeplerinden bir tanesidir. (Pestisit: Tarım ürünleri, kimyasallar, egzozdan çıkan gazlar vs)

En tehlikeli yer: Halı Halı bütün pestisitleri tutar. Bu nedenle halıların temizliğine dikkat ediniz. Deterjan yerine sirkeli su ile silin. Deterjan kullanırken muhakkak eldiven giyilmeli. Plastik eldiven kullanmayın, içine izci eldiveni giyin. Çünkü deterjanlar alerjiktir ve ufak dozlarda alındığı takdirde kronik olarak ka-n-serojendir. (İzci eldiveni: Pamuk eldiven) Bulaşık makinesinde kullandığınız deterjan da petrol ürünü, yani ka-n-serojen ne kadar yıkarsa yıkansın kalıntılar kalabilir. Eğer sağlığınızı düşünüyorsanız çıkardığınız bulaşıkları sirkeli suyla ya da limonlu suyla silin.

Her türlü deterjandan kaçının Devamlı olarak zeytinyağı ve defne sabununu seçiniz. Ellerinizi, vücudunuzu yıkarken hakiki zeytinyağ, defne veya fıstık yağından yapılan hakiki sabunlar da seçilebilir. Bunları örnek olarak söylüyorum. Deterjandan kaçınınız. Beyaz olan her türlü iç çamaşırı, yeni alındığında en az 2 kere kaynatılmalı. Çünkü bunlar beyazlatılmak için ka-n*-serojen maddelerle yıkanıyor.Ka-n-serle mücadele anne karnında başlar Anne adayları aşırı miktarda vitamin almaktan kaçınsınlar. Çünkü bilinçsizce alınınca vitaminin içindeki kobalt, bazı aşırı miktarda minareller çocukta birikime sebep olabilir ve ka-*n-sere neden olabilir. Her bir renkte bir şeyler var. Gökkuşağının 7 rengi, nerde bulunuyorsa, günde en azından 3-5 tane yenmeli. Gebeler, haftada 2 kez kırmızı et yemeli Ha-mileler özellikle balıkla beslensinler. Sağlıklı bir insanın ka-n-sere yakalanmaması için, bebeğin daha anne rahmindeyken vücudunun direncinin artması lazım.

Oda spreyleri doğrudan doğruya petrol menşeli. Zehiri soluyoruz. Bağışıklık sistemimizi bozuyor. Sebzeler, mevsiminde dondurulup saklanmalı. Yalnız bir kez çözülünce onu muhakkak pişirin. Mikro dalgada bir kere ısıtın. -Ateşte ısıttıklarımızda ise bir kere ısıtınız. Çünkü bir dahaki sefere DNA’yı bozar. DNA kırılması da ka-n-serojene yol açar. Radyasyon; kronik olarak ka-n-sere en çok yaklaştıran faktörlerden biri. Televizyondan çok uzak duralım. Çocuklara haftada iki kez balık çorbası ama içine zerdeçal koymak suretiyle yedirelim. Gebeler haftada 1 kilo balık tüketmeli Bu miktarın üzerinde balık tüketilmesine karşıyız. Çünkü en steril balıkta bile az miktarda civa vardır.

Bu balıklar dip balıkları olmamalı. Somon veya yüzey balığı, Akdeniz, Ege balığı olmalı. Kızartma için en uygun yağ; kanola yağı, onun dışında birinci seçeneğimiz zeytinyağdır. Fındıkyağı da tercih edilebilir. Çocuklar, fast food türü yiyecekleri 15 günde bir yemeli haftada 3 kez yedikleri takdirde beyin tümörlerinde, lenfomalarda ve lösemilerde 3 kat artış gözükür.

Çocuklar meyve ve yoğurdu bol tüketmeli. Ancak yoğurdu prebiyotik ve ev yoğurdu olarak kullanalım. Yoğurdunuzu evde yapın. Peynir ve çökelek fazla miktarda yiyin. Keçi peyniri çok faydalıdır. Çocukları, üç beyazdan; un, şeker ve tuzdan uzak tutmalı mümkünse kaya tuzunu tercih edin. Yani turşu kurduğunuz tuzu çekin ve çok az miktarda kullanın. Çünkü tuz da ka-serojendir. Amerika’daki çocukların tombul olmasının sebebi her şeye şeker katmalarıdır. En faydalı gıdalardan birisi ceviz Daha sonra fındık ve bademdir. Fındık, ceviz gibi yiyecekleri kabuklu alın. Çünkü içine böceklenmesin diye ilaç sıkılmaktadır.

Sonsuz faydaları olan yiyeceklerdir. Günde bir avuç muhakkak tüketiniz. Plastik, bakır, alüminyum kap kullanılmamalı. Porselen, cam ve çelik kullanın. Meyveleri de bu tür kaplarda yıkayın. Bunların içine litresine göre 9-10 çorba kaşığı elma sirkesi atın. Aşağı yukarı yarım saat bekletin. Sonra tekrar yıkamayın. Tekrar mikrop alır. Lahana, marul gibi yiyeceklerin ilk dört kabuğu çöpe atılmalı İstediğiniz kadar yıkayın bunların üzerindeki pestisitleri temizleyemezsiniz. 3 ayda bir su değiştirilmeli: Çok muhteşem sularımız var ama ne olursa olsun tabiatı rezil ediyoruz. Satın aldığımız sularda az miktarda da olsa ka-n-serojen dozlar karışabilir. Bunlar kontrollü sular ama 3 ayda bir değiştirmek gerekiyor. Plastik her yerde zehir. Plastik bardaklar, kaplar, plastik herhangi bir şey.

Bu plastikler ev yapımına girdiler. Doğrudan doğruya inşaat malzemesi olarak kullanıyorlar. Çok bilinçli olun, çok iyi markalar kullanın. Meyve suyu, posasıyla tüketilmeli Biz ka-n-serli hastalara suyunu veriyoruz. Meyve suyuna geçmeyen çok madde posada kalıyor. Bu şekilde kolon ve mide ka-n-serinden korunmuş oluyorsunuz. Bakır, özellikle beyin tü-mörlerinde ön plana çıkıyor. Kaplar çok iyi kalaylı olursa bu etki azalıyor. Ama kulağınıza bakır küpe bile takmayın. Çocuklarımızın kullandığı o pırıl pırıl bembeyaz defterler klorla temizleniyor. Bunlarla temizlenmemiş defter kullansınlar. Boyalarda da ka-n-serojen etkisi vardır.

260
Cevap bırakın

© 2024 Copyright Tüm hakları saklıdır. - Antalya Hakkinda Resmi
facebook twitter instagram youtube pinterest